fbpx

Dost již bylo testování – vyrážíme LEANu vstříc!

Je 1. března 2017 a po více jak roce od zrození myšlenky se sen stává realitou. I když se nám nedařilo všechno podle plánu, občas jsme si užili své a chvíli to vypadalo, že se po nás slehla zem, tak konečně po mnoha měsících příprav nyní oficiálně spouštíme náš projekt Průmyslové Inženýrství.cz, který je Vám od této chvíle k dispozici.

 

A k čemu Vám to vlastně budeme nápomocni?

 

Z pozic průmyslových inženýrů je pro nás svatou povinností zlepšovat. A i když nejčastěji zlepšujeme procesy v podnicích, tentokrát chceme pomoci se zlepšováním Vám všem, kteří se zajímáte o LEAN, průmyslové inženýrství, procesní řízení, zlepšování procesů a efektivní řízení podniků.

Ať už jste průmyslový inženýr nebo průmyslová inženýrka, podnikatel či podnikatelka, student či studentka nebo jen zapálený člověk do LEANu, budeme Vám od dnešního dne přinášet mnoho informací, rad a podnětů formou článků, příspěvků, případových studií, videí a obrázků, kterými se můžete inspirovat nejen při své profesi, ale i ve svém osobním životě. A sami pak budete mít možnost se s námi podělit o své dojmy, zkušenosti a názory, stejně jako si za námi budete moci přijít pro radu.

Naším cílem je vytvořit komunitu pro lidi, kteří budou vzájemně propojeni a budou mezi sebou sdílet své znalosti a také zkušenosti, ať už pozitivní či negativní, což bude přínosem pro všechny zainteresované. Chceme tak pomoci celé komunitě průmyslových a procesních inženýrů a dalších nadšenců z této oblasti či oblastí podobných.

Věříme, že Vás zaujmeme, že se Vám bude naše práce líbit a že Vám naše podnětné informace přinesou tížený užitek.

 

Za celý tým Průmyslové Inženýrství.cz

Pavel